Guia docente 2018_19
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 30 B1
B2
C13
C14
C15
Saídas de estudo Se evaluará a asistencia ás prácticas de campo (visitas ás industrias) e a realización dunha memoria das visitas. 10 B3
B4
B5
C13
C14
C15
Exame de preguntas obxectivas Realizásese un ejercio con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teoricos adquiridos na asignatura. 60 B1
B2
C13
C14
C15
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000