Educational guide 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes adquiran coñecemento sobre as fases na elaboración de conservas de peixe e outros elaborados en conserva. A1
A3
B1
B3
C8
C9
C10
D1
D3
Que os estudantes coñezan as propiedades e materiais de envasado: sertido, selado térmico e control de peches A3
A4
B1
B2
B5
C8
C9
C10
D1
D3
Que os estudantes coñezan os equipos, manexo e control de autoclaves e os sistemas de esterilización e pasteurización de produtos envasados. A3
A4
B2
B5
C8
C9
C10
D1
D4
Que os estudantes coñezan métodos experimentais para a determinación de táboas de esterilización e pasteurización. A1
A4
B1
B2
C8
C9
C10
D3
D4
Que os estudantes coñezan a xestión eficiente da produción, tempos de produción e aforro enerxético da planta. A1
A3
B1
B3
B5
C8
C9
C10
D3
D4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000