Guia docente 2018_19
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes adquiran coñecemento sobre as Fases na elaboración de consérvalas de peixe e outros elaborados en conserva. A1
A3
B1
B3
C8
C9
C10
D1
D3
Que os estudantes coñezan as Propiedades e materiais de envasado: sertido, selado térmico e control de pechaduras A3
A4
B1
B2
B5
C8
C9
C10
D1
D3
Que os estudantes coñezan os Equipos, manexo e control de autoclaves e os sistemas de esterilización e pasteurización de produtos envasados. A3
A4
B2
B5
C8
C9
C10
D1
D4
Que os estudantes coozcan métodos experimentais para a determinación de táboas de esterilización e pasteurización. A1
A4
B1
B2
C8
C9
C10
D3
D4
Que os estudantes coñezan a xestión eficiente da produción, tempos de produción e aforro energético da planta. A1
A3
B1
B3
B5
C8
C9
C10
D3
D4
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000