Educational guide 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Avaliarase a asistencia e participación dos alumnos nas clases, na discusión de contidos e exercicios. 20 A1
A3
B1
C8
C9
C10
D1
D5
Estudo de casos Avaliarase a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 20 A1
A4
B1
B4
C8
C9
C10
D1
D5
Exame de preguntas obxectivas Realizarase un exame con preguntas tipo test que avaliará os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos na materia. 40 A1
B1
C8
C9
C10
D2
D5
Autoavaliación Realizaranse cuestionarios tipo test a través da plataforma docente, para que o alumnado poida avaliar o seu grao de adquisición das competencias da materia. 20 A1
B1
C8
C9
C10
D2
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia, será imprescindible obter unha nota igual ou superior a 4,5 puntos sobre 10 no exame final de preguntas obxectivas. En caso de non alcanzar esa cualificación, nas actas reflectirase unha cualificación de Suspenso, co valor numérico da nota obtida no exame final.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000