Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Resolución de problemas y casos prácticos planteados a lo largo de todo la materia.


10 A1
A3
B1
C8
C9
C10
D1
D5
Estudo de casos Proba obxecto de avaliación continua onde se valorará a
participación e comprensión da materia a través da resolución de
casos e situaciónes suscitados, guiados e supervisados polo
profesor.


20 A1
A4
B1
B4
C8
C9
C10
D1
D5
Probas de resposta curta se relizara un control escrito para evaluar la adquisición por parte del alumno de los conceptos básicos aprendidos en esta materia. 70 A1
B1
C8
C9
C10
D2
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000