Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Conservación polo frío: Procedementos e tecnoloxías de conxelación e refrigeración
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan as diversas formas de elaboración en sistemas de envasado para produtos do mar tratados por frío: refrigeración e congelación. Entender a Natureza, propiedades e tipos de xeo. A1
A4
B1
B4
C8
C9
D1
D2
Que os estudantes coñezan outros sistemas de refrigeración (temperatura baixo cero; mestura de auga e xeo; xeo líquido). A1
A4
B1
B4
C8
D1
D2
Que os estudantes coñezan as características dos produtos do mar conxelados (en factoría e a bordo). A1
A3
B1
B4
C8
C9
D1
D2
Que os estudantes saiban a Logística de produto e o sua Trazabilidad. A1
A4
B1
B4
C9
C10
D1
D2
D5
Que os estudantes coñezan a Extensión da vida útil dos produtos da pesca refrigerados. Conservadores químicos. A1
A3
B4
C8
C9
C10
D1
D5
Que los estudantes coñezan Liñas de elaboración e envasado de produtos a partir do produto conxelado e refrigerado. A3
A4
B1
C9
C10
D2
D5
Que os estudantes coñezan a Logística do almacenamiento, produción e posta no mercado e aprovechamiento de subproductos. A1
A4
B1
B4
C8
C9
C10
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000