Educational guide 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Aspectos empresariais e sociais
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Materia Aspectos empresariais e sociais Código V11M085V02108
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Longo González, María Asunción
Correo-e
Profesorado
Web http://http://webs.uvigo.es/pesca_master/
Descrición xeral Trátase de que o alumno teña uns coñecementos básicos sobre aspectos vinculados coas estratexias empresariais, de márketing, de internacionalización, proxectos de I+D+i, innovación tecnolóxica, etc., todo iso vinculado co sector da pesca. Tamén se introducen conceptos de sustentabilidade na explotación dos produtos da pesca e a lexislación que lle compete.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000