Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Aspectos empresariais e sociais
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan a situación dá industria pesquera en España. A1
A2
B4
C6
D1
D2
Adquirir os coñecementos sobre xestión empresarial en industrias do sector. análise e diagnóstico do mercado. A1
A2
B1
B4
C6
D1
D2
Adquirir coñecementos sobre a situación dá industria pesquera en España. Comercialización e Marketing e mercadotecnia para produtos dá pesca e a acuicultura. A2
A4
B4
C7
D1
D5
Coñecer as especies sobreexplotadas ou en vías de extinción e valorar a importancia dá sustentabilidade na explotación dos produtos dá pesca. A2
A4
B4
C6
C7
D1
D5
Que os estudantes coñezan as Bases e capacitación para os proxectos de I+D+ i. A2
A4
B1
C6
C7
D1
D2
Que os estudantes desenvolvan as habilidades para realizar Casos prácticos de internacionalización. A2
A4
B1
C6
C7
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000