Guia docente 2018_19
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan a composición química e aspectos nutricionales dos produtos dá pesca e a acuicultura. A1
B1
C3
D1
D2
Que os alumnos coñezan as técnicas de espectroscopia atómica e cromatográficas na análise dos produtos da pesca. A4
B1
B5
C3
D2
Que os alumnos coñezan os Contaminantes bióticos e abióticos e a súa análise. A4
A5
B1
C3
D1
D5
Que os estudantes coñezan os tóxicos metálicos, aminas e biotoxinas mariñas e a súa análise. A1
A4
B5
C3
D1
D2
Que os estudantes coñezan o control de calidade non laboratorio analítico. Materiais de referencia e Validación. A4
A5
B5
C3
D2
D5
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000