Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Especies mariñas de interese comercial. Bioloxía, parasitoloxía e microbioloxía. Identificación de especies.
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes saiban identificar Especies mariñas de interese comercial A1
A3
B1
C1
D4
Que os estudantes coñezan a biologia de dos diferentes peixes, cefalópodos, moluscos, bivalvos e crustaceos. A3
A5
B4
C1
D4
Que os estudantes saiban diferenciar parásitos mariños de importancia economica e sanitaria. A1
A5
B1
C1
D5
Que os estudantes coñezan os Microorganismos patógenos e as normas que garantan a saúde do consumidor. A1
A3
B1
C1
D4
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000