Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
V11M085V01101
Especies Mariñas de Interese Comercial. Bioloxía, Parasitoloxía e Microbioloxía. Identificación de Especies
1c
OB
3.5
V11M085V01102
Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
1c
OB
3.5
V11M085V01103
Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio
1c
OB
3.5
V11M085V01201
Aspectos Medioambientais
1c
OB
4
V11M085V01202
Aspectos Empresariais e Sociais
2c
OB
3.5
V11M085V01203
Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración
2c
OB
6
V11M085V01204
Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas
2c
OB
6
2 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
V11M085V01301
Tratamentos Físicos e Químicos
1c
OB
3
V11M085V01302
Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
1c
OB
6
V11M085V01401
Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
1c
OB
6
V11M085V01402
Innovación de Produto e Proceso
2c
OB
3
V11M085V01403
Traballo Fin de Máster
2c
OB
6
V11M085V01404
Prácticas en Empresa
2c
OB
6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000