Educational guide 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a resolución de problemas e caos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 30 B1
B2
B7
B8
C17
C18
Saídas de estudo/prácticas de campo Se evaluará a asistencia ás prácticas de campo (visitas ás inductrias) e a realización dunha memoria das visitas. 10 B3
B4
B5
C17
C18
Probas de tipo test Realizásese un exercicio con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos na asignatura. 60 B1
B2
B7
B8
C17
C18
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000