Educational guide 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer as variables críticas que determinan a viabilidad dun produto ou procesos novedosos. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
Utilizar ferramentas para obter información crítica para asegurar a viabilidad. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
Coñecer e aplicar os procedementos analíticos en microbiología e para asegurar a inocuidad durante a vida útil do produto. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
C18
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000