Guia docente 2017_18
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Calidade dos Produtos da Pesca e da Acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 20 B1
B2
B7
B8
C11
C12
Prácticas de laboratorio Se evaluará o desempeño e resultados das prácticas y a realización unha memoria de prácticas. 20 B3
B4
B5
B7
B8
C11
C12
Probas de tipo test
Se evaluarán os coñecementos teóricos adquiridos nesta materia a través dun exercicio con preguntas tipo test.
60 B1
B2
B7
B8
C11
C12
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000