Educational guide 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Tratamentos Físicos e Químicos
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Comprender o diagrama de fases na elaboración produtos tradicionais B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C8
Estudar os procesos implicados na elaboración de produtos a nivel industrial. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C8
C9
Adquirir coñecementos sobre envases e os seus tipos para esta gama de produtos. Coñecer o proceso da pechadura dos productos. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C8
C9
C10
Entender os distintos aspectos e a importancia dos tratamentos tradicionais nesta gama de produtos. Entender os métodos de produción e a súa logística. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C8
C9
C10
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000