Educational guide 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Aspectos Empresariais e Sociais
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a asistencia ás clases e a actitude do alumnado e interese nos contidos da materia obxecto de estudo, bases teóricas e/ou directrices dun traballo, resolución de exercicio e/ou proxectos a desenvolver.



10 B1
B2
Estudo de casos/análises de situacións Proba obxecto de avaliación continua onde se valorará a participación e comprensión da materia a través da resolución de casos e situaciónes suscitados, guiados e supervisados polo profesor.

20 B3
B4
B5
C6
C7
C18
Probas de resposta curta Exame como proba para evaluar os coñecementos adquiridos polo alumno.

70 B3
B4
B6
B7
B8
C6
C7
C18
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000