Educational guide 2017_18
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria Stine, K.E.Ç Brown, T.M., Principles of Toxicology, 3ª,
Shibamoto, Takayuki, Introduction to food toxicology, 2ª,
Botana, L. M.; Alfonso, A., Phycotoxins. Chemisyry and Biochemistry, 2ª,
Cabaleiro Portela, Víctor Manuel, Prevención de riesgos laborales: normativa de seguridad e higiene en el puesto de trabajo,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000