Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias do Mar
Grao en Ciencias do Mar
 Materias
  Principios de microbioloxía mariña
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ó seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo.
  • saber facer
CB3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
  • saber facer
CB4 Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solución a un público tanto especializado coma non especializado.
  • saber
  • saber facer
CE8 Comprender os principios das leis que regulan a utilización do medio mariño e os seus recursos
  • saber
CE11 Planificar usos do litoral e do medio mariño e xestión sustentable dos recursos
  • saber
  • saber facer
CE12 Manexar técnicas instrumentais aplicadas ao mar
  • saber
  • saber facer
CE13 Tomar datos oceanográficos, avalialos, procesalos e interpretalos con relación ás teorías en uso
  • saber
  • saber facer
CE17 Saber traballar en campañas e en laboratorio de xeito responsable e seguro, fomentando as tarefas en equipo
  • saber
  • saber facer
CE20 Buscar e avaliar recursos de orixe mariña, de diversas clases
  • saber
  • saber facer
CE30 Identificar e avaliar impactos ambientais no medio mariño
  • saber
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise e síntese
  • saber
  • saber facer
CT2 Capacidade de organización e planificación
  • saber
  • saber facer
CT6 Resolución de problemas
  • saber facer
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000