Guia docente 2017_18
E. U. de Estudos Empresariais
Grao en Comercio
 Materias
  Investigación de mercados
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Prácticas de laboratorio Asistencia, actitude e rendemento durante as prácticas, reflectido especialmente mediante as entregas de exercicios. 30 D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
D12
D13
D14
D15
D16
D17
D18
Probas prácticas, de execución de tarefas reais e/ou simuladas. Proba parcial a desenvolver nunha sesión maxistral a metade de curso 35 C1
C4
C6
C7
C11
C15
C25
C26
Probas de resposta curta Proba escrita e individual a realizar unha vez finalizada a docencia. Inclúe preguntas abertas e curtas sobre os conceptos estudados. 35 B1
B2
B3
B4
B5
B6
C1
C4
C6
C7
C11
C15
C25
C26
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia o alumno deberá conseguir unha puntuación mínima de 5 puntos. A puntuación obtida pola
participación e a realización e entrega de todas as tarefas establecidas polo profesor mantense na convocatoria de
xuño e xullo do curso académico en vigor pero non se gardará para cursos sucesivos.
Calquera estudante que durante o curso participe no 20% das probas de avaliación do programa non poderá en
ningún caso obter a cualificación de non presentado.
Os alumnos que non poidan seguir a avaliación continua serán examinados mediante unha proba escrita que representará
como máximo un 60% da cualificación final, e non necesariamente coincidirá coa do resto dos alumnos.
No caso de que o desenvolvemento do curso non permita facer unha proba
parcial, dita proba estará incluída no exame final da materia.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000