Guia docente 2011_12
E.U. de Estudios Empresariales
Grao en Comercio
 Materias
  Xestión de aprovisionamentos e distribución comercial
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)*CE4. Coñecer os obxectivos, funcións e técnicas *instrumentales dos diferentes *subsistemas das organizacións, así como as relacións existentes entre eles desde unha perspectiva de *enfoque de sistemas.
saber
A4
(*)*CE5. Comprender os obxectivos, alcance e valor da función de *aprovisionamiento e distribución comercial, as súas interrelaciones co resto de áreas e o seu papel como *intermediaria da actividade comercial, co fin de deseñar estratexias para a *provisión e *comercialización de bens e servizos.
saber
saber facer
A5
(*)*CE15. Coñecer e aplicar métodos cuantitativos de investigación *operativa para tómaa de decisións no ámbito do comercio, así como o deseño e análise de enquisas mediante *muestreo *probabilístico para a realización de estudos de mercado.
saber
saber facer
A15
(*)*CT3. Capacidade de aprendizaxe, traballo autónomo e *planificación e organización do traballo.
saber
saber facer
B3
(*)*CT5. Capacidade para aplicar os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos no contexto académico. En especial, para aplicar coñecementos e *razonamientos *multidisciplinares.
saber facer
Saber estar / ser
B5
(*)*CT15. Compromiso ético no traballo.
Saber estar / ser
B15
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000