Guia docente 2014_15
Facultad de CC. Económicas y Empresariales
Grao en Economía
 Materias
  Historia: Historia económica
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral - A avaliación dos contidos teóricos faráse cun exame final. Nel o alumnado debe expoñer os coñecementos que ten sobre a materia en respostas nun espacio acotado, donde poñer de manifesto a competencia nos contidos teóricos e as habilidades adquiridas nas prácticas. 60
Seminarios - Traballo práctico relacionado cos seminarios, consistente na lectura dun tema ou parte dun tema, redacción de informe ou síntese, exposición e defensa durante o seminario.
- Valoraráse a calidade formal dos traballos realizados, a calidade da sintáctica e gramatical e o uso axeitado da metodoloxía propia da investigación (ou estudio riguroso dunha materia ou dun tema).
(20% da nota final)
20
Probas de resposta curta - As prácticas dos seminarios darán lugar a unha proba curta, en forma de cuestionario de 6 a 10 preguntas. Farase ao final do cuadrimestre -dúas últimas semanas- (20% da nota final). 20
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

1. A nota resulta de: a) Un exame final no que se valoran o coñecemento dos contidos e as habilidades adquiridas durante o curso: 70% da nota; b) Traballos prácticos, desenvolvidos de forma continuada nos seminarios, e test derivados destas mesmas prácticas (30% da nota). Ao marxe da ponderación de cada unha das partes (teórica, 70%; e práctica, 30%), en sí mesmas, cada unha das partes ten que estar aprobada, para poder lograr o aprobado nesta materia. Por exemplo: un alumno ou alumna que teña as seguintes notas: Teoría: 7 (4,9); Práctica: 3 (0,9), non tería a asignatura aprobada, por máis que a suma sexa 5,8. É requisito para aprobar, ter aprobadas cada unha das partes.

2. A calificación correspondente á avaliación continua (30% da nota final) gardarase para todas as convocatorias do presente ano académico.

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000