Guia docente 2021_22
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción vexetal
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Parker, R, La Ciencia de las Plantas, 1ª, Editorial Paraninfo, 2000
Ferreira, JJ; Ordás, A y Pérez M, La genética de los caracteres cuantitativos en la mejora vegetal del siglo XXI, 1ª, Sociedad Española de Genética y Sociedad Española, 2012
David P. Clarck y Nanette J. Pazdernik, Biotechnology, 2ª, Elsevier, 2016
Anis M. y Ahmad N., Plant tissue culture: propagation, conservation and crop improvement, 1ª, Springer, 2016
Caballero, A., Genética Cuantitativa, 1ª, Editorial Síntesis, 2017
Bibliografía Complementaria Cubero, JL, Introducción a la mejora genética vegetal, 2ª, Ediciones Mundi Prensa, 2002
Casal, I; García-López, JL; Guisán, JM y Martínez Zapater, JM, La Biotecnología Aplicada a la Agricultura, 1ª, Eumedia S.A., 2000
Varshney, RK y Tuberosa, R, Genomics-Assisted Crop Improvement. Springer, 1ª, Springer, 2007-2010
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000