Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción vexetal
   Competencias de titulación
Código Descrición
A1 Obter, manexar, conservar, describir e identificar especímenes biolóxicos actuais e fósiles
A16 Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos
A17 Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica
A18 Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios
A19 Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais
A20 Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos
A21 Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos
A29 Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía
A31 Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica
A32 Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000