Guia docente 2023_24
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción microbiana
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer a selección e mellora dos microorganismos industriais así como os aspectos relacionados coa biotecnoloxía microbiana A1
A2
A3
A4
B3
B12
C6
C7
C16
D1
D3
D6
D8
Coñecer os sistemas de procesado e purificación dos produtos de orixe microbiana A1
A2
A3
A4
B3
B12
C16
C18
C20
D1
D3
D6
D8
Coñecer a lexislación e normativas relativas á produción microbiana A1
A2
A3
A4
B3
B11
B12
C19
C20
C24
C29
D3
D6
D8
Illar, identificar, manexar e analizar microorganismos e/ou os seus constituíntes celulares e moleculares de interese en produción microbiana A2
A5
B3
B4
C5
C6
C17
C31
D10
D16
Manipular e analizar o material xenético nos procesos de mellora dos microorganismos industriais A2
A5
B3
B4
C7
C16
C31
D10
D11
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á produción microbiana en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos A1
A2
A5
B4
B10
C5
C6
C16
C18
C20
C24
D10
D11
D16
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar resultados A1
A2
A3
A4
A5
B2
B3
B7
B10
B12
C25
D1
D6
Comprender a proxección social da produción microbiana e a súa repercusión no exercicio profesional A3
A5
B7
B11
C29
C33
D11
Aplicar coñecementos de produción microbiana para asesorar, supervisar e *peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados cos seres vivos e medio ambiente A2
A3
A4
B4
B7
B10
B11
C19
C29
D3
D10
D11
D14
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á produción microbiana A1
A2
A3
A4
A5
B2
B3
C31
C32
D3
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000