Guia docente 2022_23
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción microbiana
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2022_23
Materia Produción microbiana Código V02G030V01908
Titulacion
Grao en Bioloxía
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 1c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Coordinador/a
Sieiro Vázquez, Carmen
Correo-e mcsieiro@uvigo.es
Profesorado
Sieiro Vázquez, Carmen
Web
Descrición xeral A biotecnoloxía microbiana estuda os microorganismos, e os procesos que estes levan a cabo a gran escala, coa finalidade de obter produtos de interese aplicado e comercial nos ámbitos sanitario, agroalimentario e medio ambiental. A materia aborda os distintos coñecementos, fundamentais e aplicados, relacionados cos procesos de produción industrial, así como coa procura, selección e mellora das cepas microbianas utilizadas nos mesmos. Estúdanse os produtos máis relevantes que se están obtendo na actualidade mediante microorganismos e as perspectivas de futuro para novas aplicacións.

O horario da materia pode ser consultado na seguinte ligazón:
http://bioloxia.uvigo.es/es/docencia/horarios
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000