Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción animal
   Competencias de titulación
Código Descrición
A2 Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías
A6 Avaliar e interpretar actividades metabólicas
A7 Manipular e analizar o material xenético e levar a cabo asesoramento xenético
A8 Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais
A9 Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos
A10 Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio
A16 Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos
A17 Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica
A18 Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios
A19 Identificar, xerir e comunicar riscos agroalimentarios e ambientais
A22 Identificar, caracterizar e utilizar bioindicadores
A24 Deseñar modelos de procesos biolóxicos
A25 Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados
A26 Participar na dirección, redacción e execución de proxectos en bioloxía
A27 Desenvolver e implantar sistemas de xestión e de control de calidade de procesos relacionados coa bioloxía
A29 Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa bioloxía
A30 Supervisar e asesorar sobre todos os aspectos relacionados co benestar dos seres vivos
A31 Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica
A32 Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos
A33 Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía
B1 Desenvolver a capacidade de análise e síntese
B2 Adquirir a capacidade de organizar e planificar as tarefas e o tempo
B3 Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita
B4 Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito de estudo
B5 Empregar recursos informáticos
B6 Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas
B7 Resolver problemas e tomar decisións de forma efectiva
B8 Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma
B9 Traballar en colaboración
B10 Desenvolver o razoamento crítico
B11 Adquirir un compromiso ético coa sociedade e coa profesión
B12 Comportarse con respecto á diversidade e a multiculturalidade
B13 Sensibilizarse polos temas ambientais
B14 Desenvolver a creatividade
B15 Asumir un compromiso coa calidade
B16 Desenvolver a capacidade de autocrítica
B17 Desenvolver a capacidade de negociación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000