Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción animal
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Produción animal Código V02G030V01907
Titulación
Grao en Bioloxía
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Bioquímica, xenética e inmunoloxía
Coordinador/a
Soengas Fernandez, Jose Luis
Correo-e jsoengas@uvigo.es
Profesorado
Garcia Estevez, Jose Manuel
Miguez Miramontes, Jesus Manuel
Pérez Diz, Ángel Eduardo
Soengas Fernandez, Jose Luis
Web
Descrición xeral (*)La materia Producción animal aborda las características básicas de dicha rama de la ciencia, que se ocupa del estudio de cómo obtener máximo rendimiento, administrando los recursos adecuadamente bajo criterios de sostenibilidad para el mejor aprovechamiento de los animales domésticos y silvestres que son útiles al hombre para producir alimentos o derivados (carne, huevos, leche, piel, etc) o para cubrir otras necesidades (animales de experimentación, anticuerpos, etc).
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000