Guia docente 2019_20
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Produción animal
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Produción animal Código V02G030V01907
Titulacion
Grao en Bioloxía
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 1c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Bioquímica, xenética e inmunoloxía
Coordinador/a
Soengas Fernández, José Luis
Correo-e jsoengas@uvigo.es
Profesorado
Arias Fernández, María Cristina
Chivite Alcalde, Mauro
Míguez Miramontes, Jesús Manuel
Rolán Álvarez, Emilio
Soengas Fernández, José Luis
Web
Descrición xeral A materia Produción animal aborda as características básicas da devandita rama da ciencia, que se ocupa do estudo de como obter máximo rendemento, administrando os recursos adecuadamente baixo criterios de sustentabilidade para o mellor aproveitamento dos animais domésticos e silvestres que son útiles ao home para producir alimentos ou derivados (carne, ovos, leite, pel, etc) ou para cubrir outras necesidades (animais de experimentación, anticorpos, etc).
O calendario académico se pode consultar en: http://bioloxia.uvigo.es/gl/docencia/horarios
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000