Guia docente 2023_24
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Análise e diagnóstico agroalimentario
   Contidos
Tema Subtema
Introdución á análise e diagnóstico agroalimentario Seguridade alimentaria e trazabilidade
Perigos/riscos e defectos alimentarios
O sistema APPCC
O Codex Alimentarius
Riscos alimentarios biolóxicos (I) Microorganismos patóxenos transmitidos por alimentos
Microorganismos que condicionan a calidade alimentaria
Técnicas de detección e identificación
Lexislación
Riscos alimentarios biolóxicos (II) Parásitos zoonóticos transmitidos por alimentos
Parásitos que condicionan a calidade alimentaria
Técnicas de detección e identificación
Lexislación
Riscos alimentarios químicos Contaminantes inorgánicos
Contaminantes orgánicos (naturais e antropoxénicos)
Técnicas de detección
Lexislación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000