Guia docente 2012_13
Facultade de Bioloxía
Grao en Bioloxía
 Materias
  Fisioloxía animal I
   Competencias de titulación
Código Descrición
A2 Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías
A5 Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos
A6 Avaliar e interpretar actividades metabólicas
A8 Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais
A9 Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos
A10 Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio
A16 Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos
A17 Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica
A18 Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios
A21 Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos
A24 Deseñar modelos de procesos biolóxicos
A25 Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados
A28 Impartir docencia e divulgar coñecementos relacionados coa bioloxía
A31 Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica
A32 Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos
A33 Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía
B1 Desenvolver a capacidade de análise e síntese
B4 Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito de estudo
B6 Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000