Guia docente 2021_22
Facultad de Biología
Grao en Bioloxía
 Materias
  Microbioloxía I
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
Coñecer os distintos niveis de organización dos microorganismos, diferenciando as súas estruturas celulares e a súa función CB1
CG3
CG5
CE2
CE32
CT1
CT3
CT8
Coñecer, comprender e aplicar o fundamento das técnicas de mostraxe, illamento, cultivo, detección, cuantificación, *caracterización e conservación de microorganismos e as técnicas de control de microorganismos e virus CB2
CG4
CE1
CE4
CE5
CE11
CE18
CE31
CE32
CT16
Comprender os procesos de nutrición, crecemento e *fisiología dos microorganismos e as súas implicacións CG2
CG3
CE5
CE6
CE10
CE24
CE32
CT3
CT8
CT10
Analizar e interpretar as adaptacións ao medio dos microorganismos e o seu comportamento CG3
CG7
CE6
CE9
CE10
CE32
Aplicar coñecementos e técnicas propios da *microbiología en diferentes procesos relacionados coa xestión do medio CB3
CG3
CG4
CE11
CE24
CE30
CE32
CT10
CT16
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á *microbiología en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos *microbiológicos CG3
CG4
CE16
CE18
CE20
CE32
CT9
CT16
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados CB2
CB3
CG4
CG10
CG12
CE25
CE31
CE32
CT5
CT6
CT9
CT10
Comprender a proxección social da *microbiología e a súa repercusión no exercicio profesional do biólogo CE33
CT16
Aplicar coñecementos da *microbiología para asesorar, supervisar e *peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados cos ser vivos CB2
CB3
CG7
CG12
CE30
CE32
CE33
CT1
CT3
CT10
CT18
Coñecer e manexar os conceptos, *terminología e *instrumentación científico-técnica relativos á *microbiología CB3
CB4
CG2
CG11
CE32
CT3
CT10
CT14
CT17
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000