Guia docente 2012_13
Facultad de Ciencias Empresariales y Turismo
Máster Universitario en Creación, Dirección e Innovación na Empresa
 Materias
  Traballo Fin de Máster
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Habilidade na procura, selección e valoración da información
Saber estar / ser
A6
Crear unha actitude crítica que permita emitir xuízos argumentados e defendelos con rigor e tolerancia
Saber estar / ser
A9
B2
Capacidade para obter a información adecuada coa que afrontar novos problemas empresariais
Saber estar / ser
A6
A8
A19
Planificar situacións
saber facer
A1
A4
A17
Resolver problemas cuxa solución non deriva da aplicación dun procedemento estandarizado
Saber estar / ser
A7
A8
A19
B6
B17
Achegar solucións orixinais
saber facer
B5
B7
Actitude emprendedora e positiva fronte a problemas novos
Saber estar / ser
A8
A12
B7
Capacidade de construír un texto escrito ou unha exposición oral de forma comprensíbel e organizada
saber facer
A1
A9
B4
B9
B17
Transmitir a información adecuadamente
Saber estar / ser
A9
B4
B9
Habilidade para argumentar desde criterios racionais
Saber estar / ser
A9
A17
B2
Integrar os coñecementos asimilados sobre as diversas disciplinas impartidas durante todo o posgrao en un único traballo
Saber estar / ser
A13
B16
Desenvolvemento das habilidades críticas, analíticas e creativas da/o alumna/o ao adaptar solucións e métodos estudados teoricamente a problemas reais
Saber estar / ser
A8
A19
B5
B7
B16
Comprender as relacións entre técnicas, métodos e ferramentas aprendidos, para a súa utilización na planificación, xestión e execución sistemática dun proxecto
Saber estar / ser
A4
A5
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000