Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Máster Universitario en Creación, Dirección e Innovación na Empresa
 Materias
  Emprendemento: Valoración e Selección de Ideas de Negocio
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Mellora dos esquemas creativos
saber facer
B5
B7
Capacidade de reflexión e análise sobre iniciativas emprendedoras
saber facer
B2
B7
Capacidade de organización e planificación
saber facer
Saber estar / ser
A1
B17
Toma de decisións en grupo
saber facer
Saber estar / ser
A7
A8
B1
B3
B6
Habilidade para a procura de información especializada provinte de distintas fontes
saber
saber facer
A6
Capacidade para a toma de decisións e resolver problemas
saber facer
Saber estar / ser
A7
A8
Capacidade de autocrítica
Saber estar / ser
B2
Coñecer os instrumentos e estratexias para desenvolver e controlar o proceso de creación dunha empresa
saber
A2
Diferenciar as principais características e fases dun plan de negocio
saber
A2
Avaliar técnica, comercial, económica e financeiramente un proxecto de empresa
saber
saber facer
A3
A4
A5
Abordar de xeito sistemático e coherente todos e cada un dos capítulos do plan de empresa.
saber facer
A2
A3
A4
A5
Redactar con bo estilo.
saber facer
A9
B4
B9
Usar adecuadamente elementos gráficos (táboas, fotos, gráficos ou planos ) para a comunicación escrita.
saber facer
B4
Manexar diversas fontes de información: bases de datos, asociacións empresariais, contactos con outras empresas, estatísticas oficiais, organismos públicos, etc.
saber facer
A6
Citar correctamente as fontes de información empregadas.
saber facer
A6
B4
Analizar, diagnosticar e resolver problemas inherentes á creación e desenvolvemento dun negocio
saber facer
Saber estar / ser
A3
A7
A8
A10
A19
B7
B8
B16
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000