Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Comercio internacional e turismo
   Plan de Continxencias
 
Descrición
=== MEDIDAS EXCEPCIONAIS PLANIFICADAS ===
Ante a incerta e imprevisible evolución da alerta sanitaria provocada polo COVID-19, a Universidade de Vigo establece unha planificación extraordinaria que se activará no momento en que as administracións e a propia institución determíneno atendendo a criterios de seguridade, saúde e responsabilidade, e garantindo a docencia nun escenario non presencial ou parcialmente presencial. Estas medidas xa planificadas garanten, no momento que sexa preceptivo, o desenvolvemento da docencia dun modo máis áxil e eficaz ao ser coñecido de antemán (ou cunha ampla antelación) polo alumnado e o profesorado a través da ferramenta normalizada e institucionalizada das guías docentes.

=== ADAPTACIÓN DAS METODOLOXÍAS ===
Metodoloxías docentes: as metodoloxías recollidas na guía para a impartición da materia en modalidade presencial mantéñense en caso de impartirse a materia tanto en modalidade mixta como en modalidade non presencial. No caso de modalidade non presencial, a actividade docente impartirase mediante Campus Remoto da uvigo e utilizarase como vén sendo habitual a plataforma Faitic para proporcionar o material necesario ao alumnado.
* Mecanismo non presencial de atención ao alumnado (tutorías): en todas as modalidades, presencial ou non presencial, as sesións de tutorización realizásense por correo electrónico, baixo a modalidade de concertación previa.

* Bibliografía adicional para facilitar o auto-aprendizaxe: proporcionarase a través da plataforma de teledocencia Faitic.
=== ADAPTACIÓN DA AVALIACIÓN ===
- Mantéñense a avaliación recollida na guía para a modalidade presencial.
- Realizásense as probas de forma non presencial (online) a través das plataformas que a universidade habilita para este propósito.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000