Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Linguas estranxeiras para o turismo IVB: Francés
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Aplicar os coñecementos a futuras situacións profesionais e desenvolver competencias relacionadas coa elaboración e defensa de argumentos e resolución de problemas dentro do ámbito do turismo
saber
A10
Desempeñar actividades profesionais en inglés dentro do sector turístico
saber facer
A15
Habilidades no manexo das TIC para a procura e uso da información.
saber facer
A18
Capacidade para interpretar criticamente datos e texto.
saber facer
A20
Poder transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado, como non especializado
saber facer
A21
Capacidade de comunicación oral e escrita.
saber
A23
Mobilidade e adaptabilidade a diferentes medios e situacións
saber
A24
Capacidade de traballo en equipo, así como a nivel individual
saber
A25
Capacidade de aprendizaxe e traballo autónomo.
saber facer
A27
Capacidade de aplicar os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos nun contexto académico especializado.
saber facer
A28
Responsabilidade e capacidade para asumir compromisos.
Saber estar / ser
B1
Creatividade
saber facer
B3
Motivación por a calidade.
saber facer
B5
Orientación do servizo ao cliente
Saber estar / ser
A16
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000