Guia docente 2017_18
Facultad de Ciencias Empresariales y Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Estatística
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Realización de probas tipo test de cada tema. 10 C10
Resolución de problemas Realización de exercicios e problemas realizados en papel ou mediante o software estatístico utilizado na materia. 30 A1
A3
B1
B2
Probas de resposta longa, de desenvolvemento Exame final teórico/práctico da materia 60 A2
A4
A5
B3
B9
B10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

O día do exame final (oficial), tanto da primeira como da segunda oportunidade, o estudante poderá decidir o seu método de avaliación entre os seguintes:

AVALIACIÓN CONTINUA:

❍ As actividades e probas realizadas ao longo do curso para a avaliación continua constituirán un 40% da nota final.&*nbsp;

❍Pero, para que ditas notas téñanse en conta na nota final, será necesario obter unha puntuación mínima de 2 *ptos. (sobre 6 *ptos.) no exame final.

❍ En caso de non alcanzar esa nota mínima no exame, a nota final será a nota do exame final.&*nbsp;

❍ Poderanse *implementar metodoloxías alternativas para determinar se o estudante pode ou non seguir coa avaliación continua. 

AVALIACIÓN
NON CONTINUA:

Este sistema está pensado para aquel estudante que non pode
asistir a clase ou ás actividades desenvolvidas ao longo do curso.&*nbsp;

Constará dun exame final con dous partes: unha parte de exercicios e outra de teoría e práctica con computador.

Aquel estudante que utilice ou coopere en procedementos fraudulentos (copiar, presentarse por outro alumno, plaxio, ... ) nalgunha das actividades de avaliación será avaliado na seguinte proba polo método de avaliación NON continua.&*nbsp;

As datas e horarios das probas de avaliación dos diferentes períodos son as especificadas no calendario de probas de avaliación aprobados pola Xunta de Centro para o curso 2017-18 

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000