Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Empresa: Contabilidade de organizacións turísticas II
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
2. Aplicar os coñecementos a futuras situacións profesionais e desenvolver competencias relacionadas coa elaboración e defensa de argumentos e resolución de problemas dentro ámbito do turismo.
saber facer
A7
1.7. Comprender e interpretar coñecementos ao respecto da xestión da información financeira e analítica da empresa turística.
saber
A1
A7
2.4. Avaliar alternativas de planificación, dirección e control de empresas turísticas, así como saber tomar decisións estratéxicas.
saber facer
Saber estar / ser
A1
A7
3. Ter a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
saber facer
A7
A9
4. Poder transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado, coma non especializado.
saber facer
A7
6.1. Responsabilidade e capacidade para asumir compromisos.
saber facer
Saber estar / ser
B1
6.2. Compromiso ético.
Saber estar / ser
B2
6.4. Iniciativa empresarial.
saber facer
B4
6.5. Motivación por a calidade.
saber facer
Saber estar / ser
B5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000