Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Administración e Dirección de Empresas
 Materias
  Deseño de sistemas de control orzamentario
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Evidencias da aprendizaxe teórica a través da realización dalgunhas actividades na a aula 20 B1
B2
Prácticas con apoio das TIC Evidencias da aprendizaxe práctica a través da resolución das cuestións que se propoñen ao alumno durante o curso, para consolidar o seu proceso de aprendizaxe na materia. 20 B3
B4
B9
B10
C1
C5
C6
C10
C14
Seminario Evidencias da aprendizaxe práctica a través da resolución das cuestións que se propoñen ao alumno que traballará en grupo 20 B3
B4
B9
B10
C10
C14
Resolución de problemas de forma autónoma Resolución dunha proba escrita presencial, ao final do cuadrimestre, sobre a adquisición de competencias de coñecemento, destreza na práctica e a adaptación a novas situacións.
40 B5
B13
B14
C1
C5
C6
C10
C14
D1
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A avaliación pode ser continua ou global. De non ser
comunicada de forma expresa a renuncia a avaliación continua do 29 de xaneiro ó 29 de febreiro,
entenderase que a avaliación continua é os sistema elixido para ser avaliado.

Varias probas de carácter teórico – práctico se
levarán a cabo ao longo do cuadrimestre ata alcanzar o 60 % do total a avaliar.
O exame final suporá o 40% restante.

Os alumnos que opten pola avaliación global realizarán
un único exame teórico - práctico que suporá o 100% fa avaliación.

Esta guía e orientativa susceptible de modificación
ao longo do curso caso de estimarse necesarias.

As normas de
avaliación son as mesmas para a primeira
que para segunda oportunidade.

As datas e horarios das probas de avaliación
das diferentes convocatorias son as especificadas no calendario das probas de
avaliación aprobado pola Xunta de Centro para o curso actual

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000