Guia docente 2017_18
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Administración e Dirección de Empresas
 Materias
  Investigación comercial
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas A valoración neste contexto pode consistir na entrega de
exercicos, exposicións orais ou a realización dun test.
30 B1
B5
B13
C6
D3
Prácticas autónomas a través de TIC Avaliaráse a resolución dos cuestionarios vinculados ás
sesións maxistrais
10 B13
C6
D3
Probas de resposta curta Proba escrita que inclúe preguntas directas e breves sobre
aspectos concretos do programa da materia. Será necesario
aprobar esta proba para avaliar o resto.
60 B1
B5
C6
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia será necesario obter unha puntuación mínima de cinco puntos, sendo condición imprescindible
obter como mínimo un 5 sobre 10 na proba de resposta curta.

A puntuación obtida nas prácticas mantense na convocatoria de xuño e xullo do curso académico en vigor pero non se
gardará para cursos sucesivos.

Esta guía docente anticipa as líneas de actuación que se deben llevar a cabo co estudiante da materia e concibense

de forma flexible. En consecuencia, pode ser necesario realizar axustes ao longo del curso académico promovidos pola

dinámica da clase e do grupo de destinatarios real ou pola relevancia das situacions que pudesen surxir. Asimesmo,

aportaráse ao estudantado a información e pautas concretas que sexan necesarias en cada momento do proceso formativo.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000