Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01M142V01101
Bioestadística e Deseño Experimental
1c
OB
3
O01M142V01102
Métodos Matemáticos para a Modelización da Investigación
1c
OB
3
O01M142V01103
Técnicas de Documentación para a Investigación
1c
OB
3
O01M142V01104
Riscos Químicos na Cadea Alimentaria
1c
OB
3
O01M142V01105
Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico
1c
OP
3
O01M142V01107
Bioloxía da Reprodución en Prantas Superiores: Implicación na Distribución
1c
OP
3
O01M142V01108
Fisioloxía do Estrés. Adaptación e Aclimaticación a Condicións Adversas
1c
OP
3
O01M142V01109
Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental
1c
OP
3
O01M142V01110
Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
1c
OP
3
O01M142V01112
Elementos Traza no Sistema Solo-Planta
1c
OP
3
O01M142V01113
Augas Termais: Innovación e Desenvolvemento
1c
OP
3
O01M142V01114
Transporte de Auga e Solutos no Solo
1c
OP
3
O01M142V01115
Fertilizantes e Fertilización
1c
OP
3
O01M142V01116
Operacións de Separación Avanzadas
1c
OP
3
O01M142V01117
Monitorización e Control de Procesos
1c
OP
3
O01M142V01119
Contaminación Mariña e Ecotoxicoloxía
1c
OP
3
O01M142V01120
Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais
1c
OP
3
O01M142V01121
Análise de Aromas en Alimentos
1c
OP
3
O01M142V01122
Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos
1c
OP
3
O01M142V01123
Extractos Naturais como Antioxidantes
1c
OP
3
O01M142V01201
Implicacións Ambientais das Partículas Biolóxicas Atmosféricas
2c
OB
3
O01M142V01202
Recuperación de Solos Degradados: Tecnosolos e Fitorremediación
2c
OP
3
O01M142V01203
Química dos Produtos Fitosanitarios
2c
OP
3
O01M142V01204
Cambio Climático Global e o seu Impacto nos Ecosistemas Terrestres
2c
OB
3
O01M142V01205
Avaliación da Transferencia de Contaminantes Atmosféricos ao Sistema Planta-Solo-Auga
2c
OB
3
O01M142V01206
Tecnoloxías Limpas para a Produción de Biocombustibles
2c
OB
3
O01M142V01207
Claves para a Sostenibilidade da Produción Vexetal
2c
OP
3
O01M142V01209
Ecoloxía da Polinización. Investigación e Aplicacións
2c
OP
3
O01M142V01210
Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
2c
OP
3
O01M142V01211
Biotratamento de Residuos Orgánicos
2c
OP
3
O01M142V01212
Alteración de Interfases Biolóxicas por Axentes Contaminantes
2c
OP
3
O01M142V01213
Produción de Compostos Base a partires de Residuos Lignocelulósicos
2c
OP
3
O01M142V01214
Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
2c
OP
3
O01M142V01215
Biomasa: Cultivos Enerxéticos
2c
OP
3
O01M142V01216
Acondicionamento Organoléptico
2c
OP
3
O01M142V01218
Autenticidade Alimentaria
2c
OP
3
O01M142V01221
Procesos Avanzados de Extracción
2c
OP
3
O01M142V01225
Deseño de Novos Produtos Alimentarios
2c
OP
3
O01M142V01226
Investigación e Innovación de Alimentos Envasados
2c
OP
3
O01M142V01227
Traballo de Fin de Máster
2c
OB
12
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000