Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
 Asignaturas
  Trabajo de Fin de Máster
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Traballo de Fin de Máster Código O01M142V01227
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
12 OB 1 2c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Fernández González, María
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Correo-e mfgonzalez@uvigo.es
javirajo@uvigo.es
Profesorado
Alonso Vega, María Flora
Cancho Grande, Beatriz
Fernández González, María
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Web
Descripción general levará a cabo a realización dun traballo orixinal de Investigación tutelado por algún profesor do Máster nos laboratorios da Facultade e relacionado con algún dos múltiples ámbitos do campo agroalimentario tratados ao longo do Máster (a normalización e lexislación no ámbito dos sistemas de calidade agrícola e alimentaria, novas tecnoloxías respectuosas coa calidade dos alimentos, redución de impactos das actividades agroalimentarias, uso de tecnoloxías verdes no campo agroalimentario, novos procesos de fabricación e conservación de alimentos e deseño/desenvolvo de novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de compoñentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos…) de modo que os poida aplicar no desenvolvemento de actividades de I+D+i e transferencia.
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