Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Investigación e Innovación de Alimentos Envasados
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Ao final de cada Bloque colgarase un cuestionario na plataforma FAITIC que permanecerá a disposición dos alumnos durante unha semana para que estes compléteno nun tempo máximo de 2 horas, dispondo de 3 intentos (non presencial). 40 A1
A4
B1
B2
C5
C9
C10
D2
D4
D7
Traballo tutelado Deseño dun traballo de investigación: entrega (non presencial) 40 A1
A4
B1
B2
B5
B6
C2
C4
C5
C9
C10
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
Presentación Exposición do traballo (presencial) 20 A1
A4
B1
B2
B5
B6
C2
C4
C5
C9
C10
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D7
D8
D9
D10
D11
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Se valorará negativamente en la elaboración de trabajos y/o resolución de problemas la réplica o copia literal de documentos.

Sistema de calificaciones: se expresará mediante calificación final numérica de 0 a 10 según la legislación vigente (Real Decreto 1125/2003 de 5 de septiembre; BOE 18 de septiembre).

A modalidade
de avaliación preferente é a Avaliación Continua. Aquel alumno que desexe a
Avaliación Global (o 100% da cualificación no exame oficial) debe comunicarllo
ao responsable de materia, por email ou a través da plataforma Moovi, nun prazo
non superior a un mes desde o comezo da docencia da materia. Na avaliación
continua valorarase a asistencia e participación continua estudante.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000