Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais Código O01M142V01222
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Correo-e javirajo@uvigo.es
Profesorado
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000