Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Procesos Avanzados de Extracción
   Avaliación
  Descrición Cualificación Competencias Avaliadas
Estudo de casos Suscitarase o estudo de procesos prácticos nos que se apliquen as tecnoloxías estudadas e poderá realizarse de modo individual ou en grupo

Avaliaranse RA1 e RA2
20
CE2
CE5
CE7
CE10
CT1
CT4
CT5
CT7
CT8
CT9
Traballo tutelado Realizaranse traballos de modo individual sobre as técnicas de extracción
estudadas e aplicadas a diversos produtos de interese agroalimentario.

Avaliaranse RA1 e RA2
55
CE2
CE5
CE7
CE10
CT1
CT4
CT5
CT7
CT8
CT9
Seminario Realizarase unha sesión de demostración de a(s) tecnoloxía(s) estudadas en algún
equipo a escala laboratorio ou piloto.
Valorarase asistencia e participación.

Avaliaranse RA1 e RA2
5
CE2
CE5
CE7
CE10
CT5
CT7
CT8
CT9
CT11
Resolución de problemas e/ou exercicios Os estudantes farán unha proba para avaliar a comprensión dos principais aspectos vistos na aula


Avaliaranse RA1 e RA2
20
CT6
CT8
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000