Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Procesos Avanzados de Extracción
Resultados de aprendizaxe
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Procesos Avanzados de Extracción
Código
O01M142V01221
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Conocer el fundamento de los procesos avanzados de extracción
C5
C10
D3
(*)
RA2: Calcular y diseñar algunos procesos de extracción
C1
C2
C5
C6
C7
C9
C10
D1
D5
D7
RA3: Saber comparar tecnologías alternativas y equipos en cuanto a diversos aspectos
C2
C5
C10
D4
D5
RA4: Planificar y evaluar experimentos de extracción con tecnologías avanzadas
C1
C7
C10
D1
D7
D8
D9
RA5: Tener actitud crítica para la selección de tecnologías nuevas y verdes y compararlas con las convencionales
C5
C6
C7
C9
D1
D3
D6
D7
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000