Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Procesos Avanzados de Extracción
Competencias de materia
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Materia
Procesos Avanzados de Extracción
Código
O01M142V01221
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Tipoloxía
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Conocer el fundamento de los procesos avanzados de extracción
saber
A5
A10
B3
Calcular y diseñar algunos procesos de extracción
saber facer
A1
A2
A3
A5
A6
A7
A9
A10
B1
B2
B5
B7
Saber comparar tecnologías alternativas y equipos en cuanto a diversos aspectos
saber facer
A2
A3
A5
A10
B4
B5
Planificar y evaluar experimentos de extracción con tecnologías avanzadas
saber
saber facer
A1
A3
A7
A8
A10
B1
B2
B7
B8
B9
Tener actitud crítica para la selección de tecnologías nuevas y verdes y compararlas con las convencionales
saber facer
Saber estar / ser
A4
A5
A6
A7
A9
B1
B2
B3
B6
B7
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000