Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Procesos Avanzados de Extracción
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
  • saber facer
CE5 Coñecer e comprender os procesos tecnolóxicos de produción, transformación e conservación de alimentos, con especial atención ao I+D+i de novas tecnoloxías respetuosas coa calidade dos alimentos e o medio ambiente.
  • saber facer
CE7 Desenvolver investigacións no campo da xestión global da cadea agroalimentaria e do medio natural mediante a aplicación de tecnoloxías medioambientalmente sostenibles.
  • saber facer
CE10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
  • saber facer
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber facer
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber facer
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber facer
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
  • saber facer
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • saber facer
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
  • saber facer
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
  • saber facer
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000