Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Procesos Avanzados de Extracción
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Procesos Avanzados de Extracción Código O01M142V01221
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Domínguez González, Herminia
Correo-e herminia@uvigo.es
Profesorado
Domínguez González, Herminia
Moure Varela, Andrés
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000