Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Estudo de casos/análises de situacións Casos prácticos e traballo en grupo: E evaluarase a calidade do material entregado. 20
Presentacións/exposicións Presentacion na aula dos puntos máis relevantes do traballo realizado polo alumno.
A avaliación da mesma correrá a cargo do profesor encargado e do resto de alumnos presentes no aula através dunha rúbrica.
10
Probas de resposta curta Cuestionarios cortos de cada uno de los bloques temáticos 30
Traballos e proxectos Evaluarase a echega dun traballo na temática da materia. Terase en conta os contidos, presentación e elaboración da memoria o tempo que a orixinalidade e redacción. 30
Informes/memorias de prácticas Se valorará asistencia, participación e a presentación dunha memoria elaborada onde se recollan as experiencias realizadas.
Valorarase a presentación da memoria, formato e redacción.
10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000