Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Estudo de casos/análises de situacións 2 8 10
 
Prácticas de laboratorio 4 5 9
Presentacións/exposicións 2 10 12
Traballos tutelados 1 9.5 10.5
 
Sesión maxistral 6 9 15
 
Probas de resposta curta 1 4 5
Traballos e proxectos 0.5 10 10.5
Informes/memorias de prácticas 0.5 2.5 3
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000